Om Salon Valerie Galner

Valerie Galners Salon findes kun dét sted, dén aften. Her oplever publikum præcis de kunstnere og de kunstarter, som Valerie Galner finder mest interessante på det tidspunkt inden for musik, litteratur, billedkunst, film, performance og dans.


Salon Valerie Galner har eksisteret i mere end ti år. Salon Valerie Galner er en form for anarkistisk cabaret, et surrealistisk stand-up show.

Salonens omdrejningspunkt er Valerie Galner, Katrine Grünfeld og Sidse Carstens fælles alter ego. Hun er en excentrisk, feministisk, selvudleverende karakter, der med humor styrer salonen.


Valerie Galner ønsker mere af det hele. Hun kan godt lide det smalle, det brede, det tykke, det dybe, det overfladiske, det smukke og det virkelig grimme. Og hun elsker det festlige. Hos Valerie Galner er der hilsetvang og ingen grund til at være bange.


Salon Valerie Galner har samarbejdet med blandt andet: Gyldendal, Roskilde Festival, ALT_CPH, Vega, Copenhagen Art Week, Hawaii Bio og H15.


Valerie Galner kan kontaktes på mail:

sidsecarstens@gmail.com

eller på Facebook og Instagram:


Katrine Grünfeld

Forfatter Katrine Grünfeld er cand.mag. i psykologi og litteratur og har efterfølgende arbejdet som erhvervspsykolog.
Katrine Grünfelds bøger udkommer hos Gyldendal og hun har blandt andet skrevet romanerne: Mindre Pletter, Sommerferie, Et hjem i Mørke, Stormskader og Værelse samlet af kvinder.


Sidse Carstens

Filminstruktør og billedkunstner. Hendes værker er vist og udstillet både i Danmark og internationalt, blandt andet på Charlottenborg Kunsthal, Statens Museum for Kunst, Haus der Kulturen der Welt i Berlin og Centre Pompidou i Paris. Sidse Carstens er uddannet animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole. Mere information om Sidses arbejde her:

sidsecarstens.com