“Et besøg hos Valerie Galner er aldrig forudsigeligt, men altid bevidsthedsudvidende i ordets bedste forstand. Sidse Carstens og Katrine Grünfeld har fingeren på den kunstneriske puls, når det handler om at sammensætte en hver gang enestående cocktail mikset af performance, oplæsning, musik, dukkeshow udført af kunstnere, der brænder for det, de gør. Intet er som det plejer hos Valeri Galner, som på kort tid har etableret sig som et vigtigt, nytænkende og samtidig befriende uhøjtideligt brændpunkt i det københavnske kunst og litteraturmiljø.”

Mai Misfeldt – anmelder kristligt dagblad

.

“Valerie Galner er et laboratorium for mildest talt ret levende udforskning af krydsfeltet mellem alle kunstarterne. Med sikker sans for paradokser sætter Sidse Carstens og Katrine Grünfeld højst inkompatible kunstnere sammen i konstellationer med altid uventede resultater. Der er ikke to events, der er ens. Publikummet lærer på mærkværdig vis at åbne sig for dét, som de absolut ikke havde regnet med. Sidse og Katrines temmelig hjertelige og bramfrie værtskab bidrager i højeste grad til denne åbning. Både optrædende og publikum føler sig i et særligt univers, der kun findes dét sted, dén aften. Denne oplevelse er en sjældenhed. Den er Valerie Galners fortjeneste.”

Pablo Llambias – Forfatter

.

"Valerie Galner tager imod dig i døren med åbne arme; omfavner dig, byder dig ind og byder dig op, og før du ved af det, er du ude i en dans, hvor du bliver trådt over tæerne, nevet i siden, kildet på armen, pustet i øret og aet på håret. En dans med Valerie kan udsætte dig for lidt af hvert, og hendes selskab er altid udforudsigeligt; aldrig det samme, altid godt.
I en uhøjtidlig og nogle gange næsten løssluppen steming oplever du hos Valerie Galner en varietet af kunstneriske værker – musik, lyrik, ord, performance, lys, lyd. – opført lige foran dig! Det er vildt og intimt og ofte meget, meget rørende."

Ane Bulow – kurator og direktør for Recent Future Archive.com